piller viktória

barangolás a szakmák tengerében

könyvsorozat

megjelent könyvek

orsi a szépségiparban – teljes könyv

Kovács Orsi, a 9 éves kislány, a vakáció beköszöntével úgy dönt, utánajár annak, hol szépülnek a nők, kik segítenek ebben, hiszen ő is, mint a legtöbb kislány, imádja megcsinálni anyukája haját, kipróbálni sminkkészletét vagy felpróbálni ruháit, ékszereit. Családja segítségével betekintést nyer a fodrász, kozmetikus, sminkes, manikűrös, masszőr szakmák fortélyaiba, miközben családi programokon is részt vesz.

bálint az építőiparban – teljes könyv

Kovács Bálint, a 10 éves kisfiú rettentően kíváncsi, vajon mit csinálnak a felnőttek a munkahelyükön egész álló nap. A nyári szünidő beköszöntével úgy határoz, hogy utánajár a dolognak. Ebben a kötetben édesapja segítségével az építőipar világába pillant be. Érdekes emberekkel, szakmákkal ismerkedik meg és közben új barátokra tesz szert.

bálint a vendéglátásban – hamarosan

Bálint ebben a kötetben a vendéglátásban dolgozó ismerőseit látogatja meg. Megtudja, hogy hogyan főz a szakács, miért lett felszolgáló Ricsi barátjának bátyja, és a különleges sommelierről is megtudja, mivel foglalkozik….

ÍZELÍTŐ

történetek

1. Bálint a festő mázoló szakmában

Bálint az iskolai évzáró után hazafelé veszi az irányt. Útközben beköszön Józsi bácsihoz, a festő-mázolóhoz, aki szeretettel mesél neki szakmájáról.

4. Nagypapa mindent tud az ácsmesterségről

Bálint Dénes nagypapával megnézik, mit csinálnak az ácsok…..

2. Ismerkedés a kőműves szakmával

Bálint ma apukáját kíséri el munkahelyére, ahol rengeteg információt kap Feri apu a kőművesek munkájáról.

1. Orsi bizonyítványa

Az iskola végeztével Orsi elindul hazafelé és nagymamájába botlik bele, aki a jó bizonyítványa miatt elhívja fagyizni. Útközben összefutnak Kati anyuval is…

3. Családi hétvége

Családi hétvégén vesz részt Orsi és Bálint. A szüleikkel kirándulni mennek a Bakonyba, pontosabban Feri apu gyerekkori nyaralóhelyére…

2. Orsi Mici nénitől tanul a fodrászatban

Orsi meglátogatja Mici nénit a fodrászatban. Nagyon hasznos információkat hall, és a kézügyességének köszönhetően még az is lehet, hogy ezt a szakmát fogja választani..

Ügyfélszolgálat

+36 20 994 1343

ugyfelszolgalat@pihe-no.hu

A kavevarazs.hu weboldal üzemeltetője:

Piller Viktória – victory-design.hu